••• Where I Failed, the Blog Speaks

Nama Aku Blank,
Aku seorang yg simple dan easy.
Aku suke kucing, aku benci lipas.
Aku tak ramai kawan, bkn sebab aku tak de kawan tp sebab aku tak nak jadi kawan.
Aku suke sendiri, aku tak suke crowd.
Aku manja dan aku jugak panas baran.
Aku boleh jadi seorang yg membencikan bile aku rase benci.
Aku kalau suke org, aku susah nak benci tp
Aku kalau benci org, aku susah nak suke (so far takde lagi aku benci sesiapa) hehe..
Aku bukan pendendam, aku pun bukan pemaaf.
Aku Seorang yg rational, aku jugak seorang yg emosi.
Sekali aku kate aku suke, tlg jgn tanye byk kali sb aku tak suke. hehe..
Aku tak kisahlah siapa pon aku, dan korang pon tak payahlah nak kenal sape aku.
Yg paling penting bagi aku, Aku adalah Aku.

Aku adalah Blank…


12 Comment(s)

  1. fa-zhen

    May 12, 2012 at 11:16 am

    : gile ganas nak mampos! Nak kenal²?



  2. Pingback: Batman « inzfullhous3

  3. Pingback: Keluarga Si Manja « inzfullhous3

  4. enmanscamera

    August 16, 2013 at 12:01 pm

    Hello kosong, Anda telah menemui blog saya pada fotografi. Sekarang saya tahu blog anda dan akan membaca tentang anda. Salam



Type Here ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: