When its over, Thats the time i will be free again..!

Weee.. sikit lagi sikit lagi dan sikit lagi.. huhuks… Semester ni mmg agak mencabar, kelas nye mencabar ngan cikgu yg jugak mencabar.. tp yg paling best, EXAM die paling mencabar! semua soalan mmg lah lain dr sem2 lepas.. ade yg sama tp makin susah lah rank die.  Uhuks.. bak kate kawan aku, KERTAS merah ni means susah.. and yes, kertas exam ktog sume merah! huhu.. kecuali Change smlm.. tp aku rase cam susah jugak.. LOL! ape pun, HRD paling menguciwakan so far.. ohmy.. dah lah 4 jam credit tu.. haiz.. heartBROKENG! weeeee….

Anyhow!

Another 2 more papers to go, and yes its 2 days before ramadhan now.. My paper during the ramadhan month.  Gonna be hungry! and crazy too. This means also, tinggal seminggu aje lagi aku menjadi rakan serumah budak2 bibird aku.  HUhuks.. Tak tau lah nak hepi ke tidak, yg penting aku rase lega sebab da abes semester.  All the moments n memories kat UiTM sepanjang setahun setengah aku kat sini, akan aku abadikan dalam kitab hidup aku tertutup rapi, siap balut ade reben lagi.. Wahahaha..  well, the story tu same aje.. Ade suke, ade jugak duka.. tak tau lah yg mana duka. tp ade lah yg menguji kesabaran.. sukenye mmg lah banyak kalau duk enjoy kesana kemari kan..  The feeling is diff dengan waktu Diploma dulu, I’ve Grown UP!  Alhamdulillah, im a better person now!

Ha, exam memang exam, ENJOY tetap enjoy.. During the examination, we still buat mission jugak.. Our last mission adalah makan kat Restoran Murni Subang.. nak dijadikan cerita, jauh kami jalan n sesatkan diri. senang nak mampos rupenye restoran tu! hahahaha.. tahniah lah kite semua.. after tat kami masuk bangsar village, nak makan Dip & Dip tp fullhouse.. ohtidak.. dah lah takde parking… fullhouse pulak! agak sedih disitu.. huhu.. yg penting, we are happy n this memories will someday bring smile on our face.  Im super excited, and nervous too now.. Hum.. gotta end this entry.  Need to do… nothing.. but still wanna do something hahaha.. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Mymes : Glad i found u girls, we may be not a BFF but at least we are not an enemy.  BBforever! 🙂

Advertisements