Yeha!!! da cuti semester!!!! yeh!!!!

huhuhu.. pttnye aku jerit cmtu skg.. tp, sebenonye idak.. aku ngah runsing ngan ESEMEN yg melambak dan test yg tak kunjung tiba..

semester ni mmg agak gile, sebabkan kegilaan semester ini, aku dan kengkawan aku pun jadi mereng.. wuuhu… ye, mmg kami mereng!  dek sebab kemerengan ni lah, timbulnye idea2 mereng kitog.. huhuhu.. quiz around the corner, kelas pulak cancel.. so ape lagi? ITS PLAY TIME!!  boooowahahahahahahaha!!! Ideanye datang ble dak qutiq kate nak wat movie utk kenang2an lah ni.. so what we actually do is, providing a materials!!! yeeeeey.. yes, we are! theme pertama, style comot.. hehe… pakai porepack n snap the moment! and the second session is, diamond pregrad theme! hahaha.. actually, kami nak wat metal theme. tp da tak jadi lak. ekekekeke.. so alang2 tu makeup2 cam nak g dinner, kebetulannye ade dinner pragrad nnti, so practice makes perfect kan! Ahaks.. jom tengok ape jadi ngan kami..

Amaran: sume gambar mmg bajet hot, so klo muntah darah kami tak tanggung. hahahaha. it just for fun btw.. enjoy!

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements