This slideshow requires JavaScript.

Upacara semasa kami adalah, menonton wayang.. tp kali ni budak2 ni over sikit sebab teruja kot takde kelas. so kami g menonton wayang dan jugak bershopping situ sini dan situ dan sini lagi.. hahaha.. well, rephrase… bukan kami tapi mereka…Sy lebih kepada paparazi, kerjaya utama saya. Ekekekeke. .tengok, memacam kedai kan dorang masuk.  Setia City Mall terletak di Meru, bagi sesapa yg tak sampai lagi.. mai lah datang ke sini. Tempat ni simple je, tak lah segah KLCC dan Pavvy, tak ramai yg posing buat muka itik kat depan pintu masuk Setia City ni sampai orang nak create page “kami benci budak poyo di Setia City” cam Pavvy tu.. Tp, at least tempat ni lengkap dengan barang2 yg korang nak. Even Pandora pun ade kat sini, Food Court yg cun dengan view yg cun melecun.  Tak caye? tengok lah dalam gamba tu.. Dr Food Court tu le nampak Fountain bawah sepenuhnya! PLUS!!! kat bawah sane ade taman jugak tau, ade convention centre, dan ade tempat beriadah lepak2 cam kat padang.  Mane tau, ade orang nak tengok sky seeing malam2, star viewing ke.. hehehe.. romantik tau klo sambut bestday awek kat sini, tengah2 tu tengok sky with Baskin Robin cake.. Auch! amazing.. simple yet beautiful. 🙂

So, yg tak datang lagi tu.. JOm lah datang! tak rugi datang.. Jauh sikit lah dr KL tu, tp boleh lah utk pengalaman! hehehe.. 🙂

Advertisements