Haaaaaappy birthday~
Happppy birthday! Haaaapy birthday to you my lovely nenek! 🙂

Alhamdulillah, everything went well yesterday. Kami da kawan lama dah, since 2003 tapi ini adalah kali pertama secara rasminya aku celebrate birthday dia secara proper.  10 years, what took me so long?.. and selama 10tahun ini, dia tak pernah lupa hari kejadian aku, siap hantar kad n hadiah lagi.. aku je yg ngok tak reti nak balas semua pengorbanan dia selama ni, tanpa dia sebenarnya aku bukan ditempat aku sekarang.  Ya Allah, Kau lindungilah sahabat aku ni sampai akhir nafas dia.  She deserve every kindness in this world, dia sangat baik dan sentiasa sabar melayan karenah aku dengan jayanya… MyMy, she really is a great friend! Im soooo lucky to have her in my life.  Aku rase sangat sangat sangat sangat bersyukur sebab Allah jumpakan aku dengan dia 10tahun dulu.  A very short conversation that bond us together like this, and insyaAllah will last till my last breath!.  Thank You very much nenek for always being there for me.  For taking care of me, loving me, cherish me, and keep me in your lifeline till present.  I love you so much, and i will continue to love you till the end of the day of my life.  Yesterday, on your birthday.. I wish all your wish grant by Allah and each of your small steps blessed by Allah that will guide you towards the beautiful Jannah.  Ameen, Ameen, Ameen Ya Rabbal Alamin. 🙂

Happy birthday dearest friend! 🙂

 

Advertisements