HappY New Year FOlkS! Aiiiyaaaap!.. i am now almost 21 hours older… huhuhu.. Semoga tahun ketuaan aku ni, lebih memberi makna bersama insan2 tersayang n buah hati terchenta.. ahaks!

During the day, aku temankan kawan aku g carik baju tunang, n etc tunang etc.  Huhu.. da nak tunang n kawin da kawan aku rupenye.. sobsob.. hepi for you pal.  Setelah penat berjalan dan berlari2 anak kesitu dan sana.. Kami tak makan pn lunch sb nak g dinner kat Festival City with her boyfie and my Mr. Batman. huhu~~ We’ve spent our day @Seoul Garden with Fazlina & her Boyfie. Makan punye makan punye makan.. akhirnye tiba masa utk kami berhenti makan. ekekeke.. dengan excitednye menuju ke kereta nak g LookOUT point Ampang lah konon~~ tengok bungapi.. dengan bestnye, Fazlina Mendrivekan diri didalam lautan kereta dan motor dan pejalan kaki.  Singgah diPetronas membeli kudapan.. itu dan ini dan itu.. hehehe. pastu teruskan perjalanan (mcm jauh aje) ke Ampang.. Wah~~ 30minit lagi before nuyear!!! yay! sempat.. sempat… mata da besinar2.. memasing da excited.. memacam citer da kuar, pasal anjing pasal kereta, pasal yg takde masal. .sume ade… aku? kebosanan… tau kenape? sebab aku tau.. something is not rite somewhere.. huhu.. lepastu, naik je simpang kiri ke Ampang LookOUT point.. kini, ape yg aku rase menjadi kenyataan

JENG3!!!! JEM!!!! apekejadahnyesemuani#

Dorang ni takde keje ke nak g Ampang LookOUT point memalam ni, bagilah chance kat aku lak g sane before kawan aku ni jadi bini orang.. ceh!!! nak sambut nuyear pon tak leh.. aptb# benci!!! … so? nak MengUTURN kan diri? hahahaha.. laju je fazlina mengUturnkan kereta.. drive situ sini situ dan sini akhirnye… kantoi kat highway yg jugak JEM… ramai og benti nak tgk bungapi.. zzz~~~ jadahnye…. dengan muke kelatnye aku tangkap gak gambo.. spt di atas.. tu pasal mke cmtu.. huhuhu~.. bosan… 2013 bermula dengan satu perkataan iaitu BOSAN. zz~

Whatever it is, aku harapkan cita2 aku sume tercapai, nak dapat kan GPA yg bagus hehehe.. n harap2 plan Mr. Batman aku pon berjalan dengan lancar. Dia nampaknye sangat berusaha n bersungguh.. im so proud of you my love. Sharangheeeeyo! ahaks.. tak lupe gak, semoga majlis kawan aku berjalan dengan lancar spt dirancang.. Amenn…

Akhir kata, kbai.

Advertisements