Sehari di situ dan SINI. Sesekali menonton teather, terasa sejuk dikalbu dan  indah segalanya.. Apatah lagi, jika menonton bersama Kanda terchenta.. pastinya saat itu akan kekal dikenang sampai ke mati. (cewah~ berbahasa baku haku. Janggal rasanya..) ekekeke..

Sebelum nengok teater tu, kitog sempat gak lah berjalan2 di tasik titiwang..sang… hahahaha.. sangat panas ye kawan2.. setelah pusing2 sampai pening, usha pakwe main kete control sana sini, ramai yg da balik.. banyak kete yg meletup.. kami pon blah sebab kepanasan n kelaparan.. ekekeke.. lunch kat istana budaya, sb tiket kami kul 3pm. hehehe.. Amik tiket kat kaunter, pastu g snap2 gambo ngan gambo2 yg terpampang kat sane. klo dieog pampangkan Artis sebeno kan ke lagi best. ekekekeke.. pastu, tunggu turn nak masuk.. Masuk2 je ade lah hamba abdi ni, eh salah. hamba Allah ni ha. berbahasa purba dengan ktog…dengan tujuan promo poster n buku aturcara teater.. harga tiket mahal2, bagi je ah free.. ceh.. kemot~ hehehehe. seat kali ni berharga RM70. Nak g sane, tak payah nak smart2 berbaju batik pon takpe.. Jeans tak lusuh dengan kemeja jalan or tshirt berkolar da ok dah. pempuan nye lak, jgn dedah2 sangat ok. tak sesuai~ ekekekeke.. so, seat kami ni plak dekat sikit ngan Stage. Ramai yg datang, tp tak seramai citer Badai Semalam lakonan Erra Fazira & Aaron Aziz dulu kot. hehehehe.. Tp ape pon, Alhamdulillah.. Ali Baba tidak mengecewakan.. ade part2 yg bosan sikit, tp kehadiran Aby Yus n Pak Nil sangat menghidupkan teater tersebut. Untunglah ade veteran. nak harapkan dak PIzo Omar? hahahaha.. tak naik lah rating citer. hehehe. harap mke je hemsem.. nge! Mati klo qutiq tau, die tu peminat setia tu. hehehehe.. Tp, secara keseluruhan.. kami gembira.. bkn sb Ali Baba je, tp sebab kami tengok Ali Baba tu bersama. Kami telah menghabiskan masa kami dengan aktiviti berpaedah bersama. Satu lagi memory telah dilakarkan didalam lampiran tahun 2012 kami. Alhamdulillah… 🙂

Semoga lakaran seterusnya penuh dengan warna warni, dan lukisan2 yg cantik yerrr en. Kanda.. ahaks! over i nyah.. koseee..~ Ha, preview hari kejadian.. utk kenangan.. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements