yait… he PASSED!! Alhamdulillah… :)He did it.. in one time try.. Im so happy and proud of him. ahaks! thats my man. Sharanghe OPPA! 

Aku sangat bersyukur ye kawan2 sb Mr. Batman aku lulus JPJ test beliau dengan sekali try sahaja. Alhamdulillah.. Niat yg baik mmg sllu dipermudahkan. ahaks~ Soon, dia da plan2 amik kete tu… agak risau gak gua.. die ni bkn betul, kang jap lagi kat Selangor, jap lagi kat Melaka, jap lagi da kat Perak lak. Bapak ah.. susah nak dikawal ini kawan.. ehehehe.. sengsorang takpe, kalau berdua..harap2 ngan aku je ah. bkn ngan dotdotdot.. (berani die…)

mlm td abah bg soklan cepuk mas yg berbunyi seperti ini “yana, ko berani kerat jari ke.. pakwe ko tu takde waiting list??” .. hahaha.. tekujat jap aku mlm td.. sikit tergamam… tp.. akhirnye menjawab, dengan gelak tawa yg tak bape nak iklas. adeh~ hum~ harap2 takde ah. huhuhu.. Well, sebabkan die da berjaya dengan jayanye mengambil test tersebut.. seperti yg aku janjikan.. hehehe.. belanja die sappede’ dulu.. ahaks.. (hakikatnye aku banje die sappede’ tp lain2 sume die belanja) wakakaka… 😛 maaf, awek anda ni tak bergaji lagi. nnti da bergaji, kite banje awak ok! sebulan sekali. hahahahaha~ 🙂

We went to pizzahut for the Sappede’.. Alhamdulillah, he love it. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements