Lama dah aku tak mengupdate blog.. hehe.. its been a while since aku nye semester baru start. ahaks.. Sem ni lain sikit dr semester lepas, sem ni aku da tak stay with my parents kat Shah Alam lagi.. but im renting a house with my classmate.. At first, aku rase cam agak risau gak tp after a while aku rase dorang sume OK je, PLUS skg aku rase bkn aku yg jaga dorang but they actually taking care of me.. which.. is… a bit weird for me too.. even ade lak hari penghargaan utk aku yg dimana aku rase more to hari perpisahan.. hahaha.. Al maklumlah… Aku ni bkn jenis menjaga org pon, so bile og jaga aku.. aku agak rase muskil sikit. dorang ni mgkin ade buat salah kat aku ke. hahahaha.. 😀  well, tu dulu memule kenal2 dorang sem ni.. tp da lelama aku da naik biasa laknyer.. well, da ade og amik tau pasal kite kan.. so, sedar tak sedar, rase tanggungjawab nak jaga dorang tu ade la sikit2 terbit macam matahari kat dalam otak aku. hehehe. sikit je ah so far.. dalam area kul 7 nye sunrise gitu. hehehe… FUH~ They such a cute girls actually. Hehe.. We had so much fun so far, we do almost all activities together.. well.. not really together2.. but, at least.. together.. for some point.. hehe.. Ok, sebelum aku melalut jauh entah ke mana… meh aku share bilik aku yg best gile kat korang. ahaks!.. paling cun lah dalam dunia.. 🙂 nanti kite tengo ek.. deko2 bersama AKU. hahahaha.. 😀

But its very SIMPLE, i dont like messy things such flowers, decoration etc.. zz… so lame.. My concept more to… modern n simple.. easy.. hehehehe… i dont even have bed to sleep actually if u mind to ask. hahaha.. 😀 Well takpelah tak kisah, asal le tido. lagipon mmg slama ni aku tido berbantalkan lengan cam lagu cindai tu. ahahaha.. View kat bilik aku ni cun tau. hehehe..

This slideshow requires JavaScript.

cantik kan.. 🙂

Advertisements