Suddenly arini, aku terRindu plak kate dakMochi.. 😦
aku rase Mocha pon windu kat Mochi.. pepagi buter yg sejuk arini dengan pintu yg easy access, die tak macam biasa g merosakkan harta awam kat luar sane.. n die pilih utk da datang kat sebelah aku tido ngan aku.. sobsob.. Kamu nper Mocha..? Windu Mochi ke?  Saya juge windu beliau.. Ochi-na…~ 😦

Ape agaknye kabo dakMochi kat sane, arini rasenye die kene Neuter tu.. Hopefully, after this hasrat die utk mengawan tu dapat di Eliminatekan dengan sepenuhnye lah.. ahaks! tp cian Mochi.. malam aritu aku tinggal die.. die tengok je muke aku dengan sedih. Ish! Mochi ni cam tetau je og nak tinggal die kat situ.. huhu.. Takpe Ochi, nnti kakak amik kamu alik uma ok! Bagi kakak berjemba dulu ngan Mak kamu. HeHe.. OH yes, ckp pasai berjemba.. This time journey, we heading to the Lost World of Tambun! ahaksss… 🙂 Jangan kami yg Lost kat sane udah ler.. Ipoh seems like a nice small town to visit. Rasenye tak banyak tempat nak g, tp im gonna enjoy it anyway. Just to release my stress n create some moments. ^_^

Currently aku ngah usha2 tempat nak melepakkan diri n cuci2 mata.. Either nak g Tambun’s HotSpring or maybe Felda HotSpring.. I prefer Felda HS more! Yaiit… hopefully sempat lah g sane..  sobab jauh2 jger ni tempat2 nak kami usha. nge.. woop! terlupe la plak tajuk entry kali ni pasal mochi.. haha.. Oh yes, mochi telah kami campak kan ke klinik haiwan aka VET utk di Kasi Mandulkan beliau. Lepas beberapa bulan kawan aku si Inz menderita akibat tekanan jiwa yg melampau dimalam hari.. akhirnya… dendam dia langsai dengan pemandulan ini.. hahaha.. OK Mochi, no more gatal2 after this.  I miss u co much and yes Mochi-na… Sharang he! ^_^

This slideshow requires JavaScript.

– Benatang kekadang boleh release stress, tp kekadang le over Stress. hahaha.. 🙂

 

 

 

Advertisements