Hye! jom berkenalan dengan Kucing saya

Moochi dan Moocha.

Sebenarnya ni kucing jalanan je. But, da terjatuh hati kat beliau2.

so, i just grabbed them. 🙂

Moochi si jelitawan 😀

(: <— Well, ini adalah Moochi.

Umur dia sekarang, dalam lebih kurang 2 bulan kot.

Ada beberapa karakter yang menyebabkan aku jatuh cintan ngan dia iaitu :-

Manja | Cute | Suka main dengan ekor sendiri | independent | pandai posing | suka tidur.

Memang die suke tido. Aku amik je die, letak dalam kotak dalam kete terus die tido. haha.. so cute!

Even, time die tidur. alih lah die macam mane pun. di mana pun, bape jauh pun.. die still tak nak bangun. cutekan! 🙂

And that is Moocha —>> 😉

Moocha si Kacak

Umur sama dengan Moochi, they actually twin haha..

Perangai Moochi ni pelik sikit, die agak susah difahami berbanding dengan Moochi.

But still, i love them both of course. Moochi jgk ade keistimewaan tersendiri contoh :-

Macho| Overprotected as brother| Suka main bola | takut tikus | hot temper | hate posing | Love AC and Air | love HAIR! 🙂

Kalau malam2, die mesti naik atas badan and duduk ngadap kipas. ble da bosan, die mesti gigit2 rambut sampai pengsan.

hahaha.. tp asik kene basuh rambut tiap hari, takut kutu die telekat pulak. huhu~ 🙂

No matter what, i love u both Moochi and Moocha.

Always! 🙂

Advertisements